• ΝΕΡΟΜΑΝΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
  • 6972 290569
  • 07:00 - 18:00
  • 17:00 - 21:00
Image

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το Τεχνικό Γραφείο ΑΝΔΡΕΑΣ Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 2008, δραστηριοποιείται στο χώρο των μελετών - κατασκευών και εδράζεται στον Λυγιά Ναυπάκτου ενώ διαθέτει υποκατάστημα και στην Νερομάνα Αντιρρίου.

Η ομάδας μας αποτελείται από πολιτικούς μηχανικούς και συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένα συνεργεία και άριστα καταρτισμένους μελετητές για την υλοποίηση των έργων μας. Η πολυετή εμπειρία μας στον κατασκευαστικό τομέα μας έχει καταστήσει σε ένα από τα πλέον αξιόπιστα τεχνικά γραφεία της Δυτικής Ελλάδας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη δραστηριότητά μας στις κατασκευές, στις ανακαινίσεις και αποκαταστάσεις παντός τύπου καθώς και στις υπηρεσίες τεχνικού τομέα: Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων κ.ά. προσφέροντας ποιοτικές λύσεις, σύγχρονη αισθητική και διαχρονικά έργα.

Βασικός στόχος της ομάδας του Τεχνικού Γραφείου ΑΝΔΡΕΑΣ Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η συνέπεια, η ποιότητα και η αξιοπιστία.

Εμείς αναλαμβάνουμε ενδελεχή επίβλεψη των εργασιών σε κάθε σας βήμα!

Image
Image

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Στο κατάστημά μας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ μπορείτε να προμηθευτείτε εκλεκτά υλικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες δομικών με στόχο την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου σας.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, ενώ παράλληλα τα στελέχη μας παρακολουθούν τεχνικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις νέων τεχνολογιών.

Η εταιρεία διαθέτει κατάστημα στον Λυγιά Ναυπάκτου με δυο αποθηκευτικούς χώρους για την καλύτερη δυνατή υποστήριξή σας. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΔΡΕΑΣ Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ... ο ιδανικός συνεργάτης του επαγγελματία, του ιδιώτη και του μηχανικού.
10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Η πολυετή εμπειρία μας στον κατασκευαστικό τομέα μας έχει καταστήσει σε ένα από τα πλέον αξιόπιστα τεχνικά γραφεία.
480 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ
Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μελετών - των κατασκευών - ανακαινίσεων και έχουμε υλοποιήσει αρκετά απαιτητικά έργα.
60 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένα συνεργεία και άριστα καταρτισμένους μελετητές για την υλοποίηση των έργων σας. 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ | ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ | ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ